Следва

Легендарният диригент Лейф Сегерстам с първи концерт в София

#артистите: Радина&Деян

обичам я. обичам го.

People of art преди 5 години

"И докога смятате, че ще можем да продължаваме това дяволско отиване и връщане? — попита тя.

Флорентино Ариса имаше готов отговор отпреди петдесет и три години, седем месеца и единадесет дни заедно с нощите им.

Цял живот — отвърна той."



... те не са буквално Флорентино Ариса и Фермина Даса, обаче са Деян Донков и Радина Кърджилова, което е почти същото. Отива им да се обичат, нежността им е заразителна, красиви са много заедно, макар че не идват от фантазията на Маркес, а от прищявката на Живота. 

Дълго време мина, очертаха се като най-приятната публична двойка на хоризонта, имат Христо, имат Деян, да са им живи и здрави, и имат една спойка помежду си, която пленява и прави невъзможно да ги разделим, докато снимаме поредния епизод на поредицата ни #артистите.

Артисти, тя от София, той от Видин, колеги в НТ "Иван Вазов", любовници в "Любовникът" на камерна сцена пак там, родители, съпрузи, хора с еднакъв стил и  светоглед, и прекрасни маниери, изказ, фигури, лица, усмивки.  

Малко ни е срам да признаем, но, вярвате или не, в деня на снимките на няколко пъти в Редакцията се питахме какво става с "Радин и Деяна", толкова са ни едно. Не се обиждате, нали, прекрасни? 
 


Радина Кърджилова и Деян Донков в #артистите, един проект на View Sofia, се появяват в reverse форма - тя на него, той на нея. Скъсани дънки и пуловери - мъжкият вариант в черно/сиво, женският в сиво/черно. В неговия силен тембър нейният шепот сякаш потъва, обратното - в нежността й той става друг, онзи, крехкият.

той, тя, ТЕ... напук на захаросания Свети Валентин, защото всеки заслужава любов като тази в живота си! 

За невъзможната история на Флорентино Ариса и Фермина Даса вижте тук + още няколко емблематични заглавия тук.


В артистите досега се срещнахме с: Вихрони Попнеделев, Росен Карамфилов, PRINT NEST.

Благодарим на чудесния екип от Gallery 2.0, ул. 6-ти Септември 26, място за изложби, събития, срещи и висш пилотаж в устройството на едно специално градско пространство като такова, за гостоприемството!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра