Електричните 60-те от Гордън за Herrera

Електричните 60-те от Гордън за Herrera

Уес Гордън е всичко онова което, Каролина Ерера не е била...

Уес Гордън все повече привлича внимание на модната публика, творейки за емблематичната марка от голямата ябълка Carolina Herrera. И този път, креативният създава предложение, оформено на базата на собствен моден прочит, преплетен с характерни за миналото на марката елементи, изразени чрез красотата и естеството на цвета.

Есенното предложение за 2019, нестандартно спрямо сезона, е изградено на принципа на вибриращи, почти електрични, весели тонове, оформени около изискани силуети със 60-тарска форма, дамски чар и леко мъжкарски дух, сътворени от перфектна коприна, шифон, тафта, кашмир и жакард. Взимайки всичко което е утвърдено от мадам Ерера, инкорпорирайки го в собствените имагинации на модна мисъл, Гордън твори в полето на ежедневния тейлъринг, коктейлната рокля и тържествените ансамбли, движещти се в рамките на ултра мини и екстремно макси силуети.

Обединявайки иконични Ерера воали, бяла риза и феерични форми, Уес намира себе си в майсторските, минималистични произведения, изразявайки се чрез езика на шокиращо розово, лазурно синьо, слънчево жълто, тропическо оранжево, както и неутралните бели, сиви и черни тонове. Стигайки до пиедестална точка на новата колекция, Гордън дава възможно място за любимите на двамата текстилни разработки на цетя и дребни, абстрактни, детайлировъчни форми от камъни и мъниста.

 Вибриращата, многоцветна колекция на Carolina Herrera, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia