Бижутерийният дизайнер на Louis Vuitton пуска собствена марка

Бижутерийният дизайнер на Louis Vuitton пуска собствена марка

new in...

Франческа Амфитеатроф пуска интересна концепция, имаща за цел да разклати бизнесa на марковите бижута.

Дизайнерката, която отговаря за създажането на бижутата и часовниците в модната Къща Louis Vuitton, ще кръсти собствената си марка Thief and Heist.


Първата линия на Амфитеатроф ще се състои от една единствена креация - Tag, струваща скромните 125 долара и представляваща nylon гривна, която не може да се свали след като е сложена (единственият начин е да се скъса).

Всички бъдещи дизайни на Франческа ще се основават на тази концепция, а кулминацията се очаква да е дизайн, изработен от уникална златна сплав, разработена специално от креативната дама.

"Исках нещо по-живо и забавно, което всеки може да си купи и позволи. С много движение и с намигване за това как живеем днес", споделя за идеята си бижутерката на Louis Vuitton.

Thief and Heist не е първият път, в който Амфитеатроф създава проекти самостоятелно. Тя има едноименна линия в годините след получаването на магистърска степен по ювелирство в Royal College of Art. Този й нов проект, обаче, е подкрепен от неназована корейска инвестиционна група, която има широко портфолио, обхващащо мода, медии, храна и напитки и технологии. С начинанието си Франческа има за цел да оспори статуквото относно начина, по който бижутата се създават, продават и носят.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.