Следва

Виктория Бекъм се присъединява към Chanel

Щрак, fashion на портрет: KKW

Всичко започва и свършва там...

All fashion преди 4 години

Когато след много години, в чисто исторически аспект, бъдещите люди погледнат назад, в графата 21-ви век, като най-емблематичен лик, белязал времето, със сигурност ще се говори за Кимбърли-Ким Кардашян Уест.

Момичето, станало известно след някои палувания пред камерата с гриф 18+, започва кариерата си с бясна скорост. Работейки усилено върху себе си, от обикновена порно богаташка, Кимберли днес е икона на стила и модата, бизнес дама, майка, сестра, дъщеря и съпруга.

Когато става дума за тенденции, всичко случващо се започва и свършва там, представено, разходено, или отхвърлено, от Ким. Неутрален грим, овърсайз дрехи, спортно облекло в ежедневието, PVC манията са само част от онова, което харесахме и облякохме след нея.

Жената с 127М последователи, диктаторът на тенденции и трансформърсът в модата, готова за обсъждане в Щрак, fashion на портрет, в галерията горе>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.