Следва

Романтичната тенденция, която ще управлява Пролетта

Виктория Бекъм се присъединява към Chanel

fashion news...

All fashion преди 5 години

Не, дизайнерката няма да замени Карл Лагерфелд, обаче.


Модната английска диктаторка е върло решена да не използва кожа от екзотични животни в колекциите на едноименната си марка. Подобно на иконичната френска Къща Виктория ще спре да използва кожа от крокодили, гущери или змии, за да произвежда дизайни и аксесоари.

"Ние се стремим да използваме по-екологично чисти материали, които имат по-малко въздействие върху околната среда. За нас е удоволствие да потвърдим, че ще спрем да използваме екзотична кожа във всички бъдещи колекции, започвайки с представянето на сезон Есен/Зима 2019--та", казва в специално изявление госпожа Бекъм.

От известно време лейбълът Victoria Beckham спря да пуска креации и от естествена кожа, решение повлияно, освен от екипа на марката и от нейните клиенти.

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".