Следва

Дръзката приглушена сексапилност на Proenza Schouler

Романтичната тенденция, която ще управлява Пролетта

girly stuff...

All fashion преди 5 години

Розово-кораловият нюанс, който триумфира в пролетните колекции на именитите дизайнери, сега пристига и по витрините на магазините.

Късите розови рокли ще са на пиедестал тази пролет, превръщайки се в най-романтичната тенденция за идните топли сезони.


Знаем, че има още повече от месец преди да посрещнем официално пролетта, но дните са все по-дълги, а "топлите" тенденции нахлуват отвсякъде. Разбира се, от трендовете, които ще царят през следващите месеци, спасение няма и при никакви обстоятелства в килерите ни не могат да липсват елементи подчинени на тях.

Розовата рокля ще бъде задължителна в нашия гардероб тази пролет, въпреки че датчанките от Седмицата на модата в Копенхаген "нахлуха най-нагло" с романтичните цветове още миналото лято, сякаш като предчувствие, за това, което останалата част от Европа ще включи в гардероба си няколко месеца по-късно.


Valentino

Кораловият нюанс се превърна в звезден за предложенията на Valentino, Gucci и Miu Miu и вече нахлува в онлайн порталите, и не само, за модни продажби.

Спираме се на следните няколко романтични рокли, must have за всички фешънисти, в галерията горе>>>, но сме убедени, че до няколко дни ще сме харесали поне три пъти по толкова.


Miu Miu

More All fashion