Следва

Все още модерни, 90-те в новата на Helmut Lang

Шепот на крещящ минимализъм в есенното предложение на The Row

Творение между яркостта и слабостта на интензитета...

Runway преди 5 години

Сестрите Олсен за пореден път виртуозно създават симфония с наименованието The Row, а сезонът е Есен/Зима 2019. Предложението разказва за свобода, спокойствие и шум на интензитета, разголена пред публиката, лишавайки се от декоративност и украшения.

Сътворена на базата на разпознаваемата за тях проста форма, сложна конструкция и майсторска изработка, колекцията метафорично създава образ за шепота на крещящия минимализъм в най-чистата му форма. За Мери-Кейт и Ашли есента започва и свършва някъде по средата, а това тълкуване бива рефлектирано в новите им фокусирани около талията силуети, отвличащи внимание от непрекъснатата им любов към обемите.

Създадените от крещящ шум или ненатрапчив шепот ансамбли, са аранжирани в гамата на неутралните стерилно бели, графитено сиви, дълбоко сини и черни тонове. Творейки между различието на интензитета, чисто цветово предложението обръща внимание на темата, добавяйки топла земна палитра на бежови, пясъчни и кафяви нюанси.

Ненатрапчиво изисканата, доведена до естеството на минимализма колекция на The Row, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.