Следва

#ootd: Камуфлаж

Щрак, fashion на портрет: Каролин Даур

Световно, а наше...

All fashion преди 4 години

За модна дискусия днес избираме отново световно, но и наше - европейско, момиче. Каролин Даур е една от най-влиятелните инфлуенсъри в света на модата, седнала в първите редове на безброй ревюта. Освен като важен гост на дефилетата, фрау Даур е част от амбасадорските групи на световните модни имена, както и жива автономна сила, диктуваща стилистичните тенденции сезон след сезон. 

В биографията си Каро може да се похвали с качествено и изпълнено с любов детство, развиващо се в Хамбург,  Германия, като част от патриархалното семейство на баща адвокат и майка мениджър. Имайки двама стратегически способни родители, Каролин умело използва наученото от тях в собствените инфлуенсърски сфери, където пласира стила си, базиран на текущите трендове, съчетани по характерен скандинавско-европейски начин с доза американски дух. 

Младата Даур без задръжки върви в света на модата със силната подкрепа от послеователите си, а днес смело застава в центъра на критиката, присъща на рубриката ни Шрак, fashion, на портрет!, в галерията горе>>>

More All fashion