Следва

Английска роза: Катрин облече Gucci

Да или Не: Бялата CK на Меган Маркъл?

whites...
 

Celebrities преди 5 години

В седми месец и въпреки това върл фен на дълбоките цепки и прилепналите материи, чак не може да й се начудим на стилистичните решения на Меган.


Бъдещата мама за пореден път прикова погледите, освен с тънък глезен, зад който сме убедени седи дълбоко пазена ВЕГАН /или не/ тайна, имайки предвид, че кралското бебе трябва да се появи до максимум месец и половина, и с моден избор.

За гала събитието Wild Land, където заедно с принц Хари гледаха пиеса за Чарлз Дарвин, херцогинята на Съсекс заложи на изцяло светъл аутфит.

Поло рокля Calvin Klein и палто Amanda Wakeley, и двете решени в бяло. Първото е скъпарски custom дизайн, а второто струва скромните 2 хиляди лева, но пък , по примера на етърва си Катрин, е носила и друг път. Монохромните дизайни от доста прилепнал текстил, нетипичен избор за бременна, Маркъл разчупва с клъч Ralph Lauren и обувки на висок ток на Manolo Blahnik в каки цвят.


Съвсем леко подпухнала, херцогинята на Съсекс направо сияе в семпла бюти визия /дали пък не следва популярната тендеция Yoga Skin, защото точно на това ни прилича?/ и вдигната коса с път настрани, не дава вид на затормозена от проблематичните отношения с баща си Томас.

Това всъщност е първата поява на херцогинята, след като господин Маркъл разпространи публично писмото, написано от дъщеря му, в което тя признава колко е "опустошена" от факта, че той измисля лъжливи истории и дава грешни интервюта пред таблоиди.


Оставяме драмата настрана, точно както и Джордж Клуни, който между другото ще е и кръстник на кралското бебе, направи, защитавайки екс актрисата и наричайки я новата принцеса Даяна, и насочваме внимание към модните философии, където е силната ни страна>>>

Ние сме абсолютно влюбени в монохромния избор на Меган, но оставяме решаващия глас на вас: Да или Не? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Допада ли ви бялата визия на Меган Маркъл?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.