Следва

Чао, чао Рири и Кими: Идва #VBBeauty на Виктория

Грижа за кожата par excellence!

soin du visage excellence...

Face преди 5 години

Холивудските легенди носят, че ден преди Valentine's Day е Galentine's Day. Без много, много да се суетим, приемаме за вярно без обнародвано решение в Държавен вестник, защото го обнародваме тук, на място, в момента!

via GIPHY

И не че имаме нужда от специален ден, 13-тият от втория месец на годината (по-конкретно), за да отпразнуваме на моменти лигавото женско приятелство, е хубаво да знаем, че все пак си има точна и конкретна дата за повода.

via GIPHY

Естествено, подобен празник на споделените приятелски чувства не може да мине без подаръци: избираме или измежду богатите ни шопинг листове, или нещо, което да защитава чувствителната и ранима женска душа, природа... кожа също.

via GIPHY

И защото само една жена може да разбере дори неразбираемите мисли, бушуващи в главата на друга, даваме чудесно предложение, което ние лично бихме си подарили (дори и да не беше Galentine's Day)! Masque Apaisant (успокояваща маска) от Дерматологични лаборатории Bioderma не само осигурява траен комфорт и възстановява кожната бариера, мигновено успокоява и омекотява кожата, а и допълва вече осиновената на емоционално ниво серия Sensibio за чувствителна кожа.

Sensibio маската на Bioderma допълва цялостната програма за чувствителна кожа, като успокоява интензивно раздразнената и нетолерантна кожа, благодарение на патентования си комплекс Telèridine. Благотворният ефект действа незабавно и трайно срещу възпаление, повишава прага на поносимостта и придава така мечтания сияен блясък.

Не ни благодарете, честит Galentine's Day и на вас!

More Face