Следва

Who wore it better? Харпър или Ана?

We love: Tangle Teezer, ама за кучета!

cuteness overload...

Hair преди 5 години

Кълнем се в нашите, въпреки че вече са на издихание /не крием, че това е опит да намерим извинение да си купим ОЩЕ една/. В Редакцията имаме с всевъзможни цветове и принтове, за всяка различен, че и една оборотна, ако случайно някоя е забравила нейната.

Четките Tangel Teezer са най-великото изобретение за коса на този свят /до доказване на противното/ и благославяме x 100 създателя им Шон Пълфри всяка вечер преди лягане.

Със следващите две думи британската марка за компактни пластмасови аксесоари за коса ни става от любима още по-любима. Pet Teezer, да, правилно четете, е новото попълнение в семейството на лейбъла.


Иде реч за Tangle Teezer, ама за кучета! В линията за домашни любимци, поне засега, ще се включват само два аксесоара. Един за разплитане и един за сресване на козина. Вариантите на Pet Teezer ще са подходящи както за късокосместите животинки, така и за тези с по-плътен косъм.



Къси или дълги, двуредни или не, забравяме за зъбчетата на четките, защото рекламните кадри са повече от сладурски. Толкова, че чак ни молят: "Купи ме, купи ме, дори и да нямаш куче!". Е, слаби са ни ангелите, goodbye 12 паунда.






More Hair