Следва

Бродуей, Studio 54 и РOP културата през призмата на Michael Kors

Velvet Rouge: Скулптурираната елегантност на Jason Wu Collection

Синергия на флоралното естество...

Runway преди 5 години

Новото Есен/Зима 2019-та предложение на Jason Wu Collection разглежда естеството и възможностите за трансформация на розата. Тръгвайки от скулптуралната форма, специфичната миризма и деликатното докосване на израстналия от бодлив храст цвят, Джейсън изразява характеристиките му, чрез силуети, обединени под наименованието Velvet Rouge.

Представената в шоурум колекция, говори за хиперженственост, деликатност, минималистична спиритуалност и меланхолична доминантност, изразени чрез кадифено, копринено и шифонено пиршество. Дизайнерът работи върху фееричното движение, идиосинкратичното тълкуване на драпираната, спротивна на Мадам Гре материя, деликатна, конструктивна декоративност и нежен завършек от пера, с цел скулптурална, доведена до безупречна елегантност имитация на формата.

Осемнадесет силуетовият line-up е аранжиран в полихромен букет от пудра, захарно розови, лимонено жълти, лавандула лилави, мастилено сини, малинено и бургундско червени, а дори и черни нюанси на розата.

Чувствителната елегантност на кадифената роза от Jason Wu Colletction, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 седмица

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.