Следва

Why don't you come on over Valerie?

#ootd: Карлсон, който живее на покрива

приказва за Астрид...

All fashion преди 5 години

Нюйоркската модна седмица осезаемо напредва, а благодарение на немалкото кадри от промеждутъците в иначе сгъстения график с дефилета, заливащи инстаграм фийдовете ни, има да черпим вдъхновени поне докато дойде време за Лондон.

Ако Карлсон (приятно закръглен мъж в разцвета на силите си) ни беше съвременник, а и беше жена, навярно щеше да бъде соаниран така: панталони на райета от Sonia Rykel, най-новото попълнение сред чантите Chloe, велурени бори by Far и дънково яко, Sandro Paris, за да не изневерява на стила, заложен му от Астрид>>>

More from View Sofia

Стилът на Мария Габриел - вероятният нов премиер на България

Celebrities преди 10 месеца

"Мария Габриел е чудесен потенциален премиер. Млада, интелигентна, опитна в европейската политика, успешна, културна и с конкретен принос в развитието на културата в Европа. И за пръв път от много време насам, жена-кандидат!", четем мнението на колегата Милена Фучеджиева във Фейсбук

Win it: Roberto Cavalli. Просто Той в "Просто аз"

All About Life преди 4 години

"Посвещавам тази книга на моята велика, страхотна и чудесна мама и на... Силванела, невероятната ми първа любов, в знак на благодарност за това, че ми роди две деца - Кристияна и Томазо. И на Ева, най-красивата жена в целия свят, която намери моето щастие в най-дълбокото място на сърцето ми и роди три деца - плод на нашата любов: Рекеле, Даниеле, Роберто... И на Лиета, моята прекрасна сестричка, чиято мъдрост ме съпровождаше от самото начало на това приключение."

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.