Следва

Single AF: Не ти трябва мъж, за да ти е готино!

Английска роза: Катрин облече Gucci

english rose in italian way

Celebrities преди 5 години

Навечерието на Свети Валентин изисква определена палитра, а Катрин, като една стриктно спазваща правилата херцогиня, знае това много добре.


Деликатна, дълга, смесваща притъпени нюанси на розовото, Gucci роклята на съпругата на принц Уилям определено е перфектния избор за гала вечер, въпреки че Катрин рядко залага на креации от лейбъла на Микеле, предпочитайки дизайни на Бъртън за Alexander McQueen.

Едно от първите си Gucci-та, обаче, херцогинята разходи по особено елегантен начин из музея Victoria & Albert, където се присъедини към именити дами сред лидерите за годишното събитие 100 Women in Finance.

За разкош бляскави чепици Oscar de la Renta, на скромната сума от 1265 лева, и обеци на Kiki McDonough, на които заложи и на сватбата на сестра си Пипа Мидълтън преди две години.

Връщаме се, обаче, на роклята, която носи цялата романтика и драма, на която може да се надяваме. И сме напълно влюбени в лейърите от тюл, разпръскващи се на плисета от розови тонове. Кадифеният колан на облеклото пък е съчетан до съвършенство с клъч Prada, за което може само да кажем: Браво!


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.