Следва

Метрополис с официално изявление за четиримата супер герои от Хироус Тотал 1.0

EXIT Festival събира водещи хедлайнери на днешното техно и хаус към своя разнообразен line up!

Съдейки по продукцията от предишни години, впечатляващата сцена на Dance Arena на световноизвестния фестивал EXIT ще наложи стандарта за качествено събитие електронната музика.Carl Cox вече потвърди завръщането си на една от най-великите електронна сцена в света, а сега към него в Сърбия се присъединяват едни от нашумялите днес хедлайнери през първия уикенд на юли...

Music преди 5 години

Дори и с още имена, които ще бъдат обявени през следващите седмици, EXIT изглежда събира най-силното си техно и хаус в колосалната Arena! Ще включва 2-часов сет на живо от един от най-големите техно-продуценти, берлинеца, който лесно зарежда стадионите – Paul Kalkbrenner! Неговия сет на живо пред половин милион хора на Brandenburg Gate през 2014 се затвърди като част от музикалната история.

Електронните величия ще споделят редиците с новите героини Amelie Lens и Charlotte de Witte,които извървяха дълъг път от техните тинейджърски дни в Белгия. Благодарение на истинската им любов към музиката и учатието им в редица разпродадени събития навсякъде по света , и двате станаха глобални суперзвезди и уникално явление на днешната!

EXIT Dance Arena 2019 - The biggest year ever:

Към списъка се присъеднинява и виртуозът на Jeff Mills с неговия футуристичен техно звук в подножието на величествената Петроварадинска крепост, където се провежда един от най-големите европейски фестивали всяко лято.

Великият Maceo Plex, хедлайнер на най-големите фестивали и продуцент на безупречен звук който самостоятелно променя електронната музика и изтрива жанровите дивизии, също пристига в една от любимите си сцени. Днес, като почти резидент на сръбския фестивал, той разказа в документален филм за Dance Arena, как се чуди дали отново ще пуска на EXIT! Друг супергерой, който се очаква Arena е Boris Brejcha, немски продуцент ,който се свързва със своята разпознаваема “джокер” маска, създаде свой собствен звук, наречен “high tech minimal” който оттогава е станал един от най-популярните стилове. За пръв път впечатляващата гледка на Dance Arena на EXIT ще попадне в ръцете на Peggy Gou, изгряваща корейска звезда, за първи път впечатляващата сцена на Dance Arena на EXIT ще попадне в ръцете на изгряващата корейска звезда Peggy Gou, чиято музикална селекция и усещане за настроението на дансинга беше определено от много като чиста сензация, докато сингълът "Itgehane" маркира тренда на миналата година в очите на критиците и феновете.

Но може би най-емоционалният дебют на тазгодишната Arena ще бъде този на Dax J, който държи някои от най-нашумелите награди от феновете по целия свят, заедно с всички водещи медии и най-големите фестивали. Той ще отбележи точно 10 години след като е спечелил EXIT DJ състезанието като анонимен изпълнител през тогавашната 2009 което му донесе първата изява на EXIT на една от най-малките сцени на фестивала! Още един силен дебют на сцената на Arena отива при мощната Monika Kruse, германският techno бос, който управлява една от най-важните звукозаписни компании в света – Terminal M. След многобройни искания и в момент, когато те са на върха,популярният тандем Adriatique ще се отправят към окопите на Петроварадинската крепост, последвано от двете изгряващи звезди и едни от най-вълнуващите живи изпълнители към момента, Johannes Brecht и Satori!

Съвпадащ с възхода на регионалната сцена, най-силия resident lineup тази година идва от върха на класациите, застанала рамо до рамо с хедлайнерите! Сред тях са No.1 regional duo, Mladen Tomic и Sinisa Tamamovic, както и местния супер герои Ilija Djokovic, чийто хит “Atom” е в Beatport's top spot точно сега! Хърватина Lawrence Klein и босненския DJ Forniva, както и сръбския тандем Miloš Vujović и Ranchatek чиято музика е публикувана от Carl Cox, ще донесат още по-мощни b2b сетове! Arena ще получи приток на пресни местни лица, такива като Runy и Coeus, чийто продукции се публикуват от Tale of Us и много други артисти на върха!

ВТОРАТА ВЪЛНА EXIT БИЛЕТИ ПОЧТИ СВЪРШИ!
EXIT билети могат да бъдат намерени на exitfest.org и bilet.bg, а за тези, които желаят да ги съберат с настаняване и местен трансфер, има и пакети предоставени от PartyTravel.bg. Стандартното настаняване е фестивалният лагер, разположен на градския плаж, а хотели могат да се резервират чрез официалната туристическа агенция на EXIT на exittrip.org и PartyTravel BG.

EXIT Festival ще се проведе на 4-7 юли 2019 Петроварадинска крепост в Нови Сад, Сърбия обявените имена до този момент са The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Dimitri Vegas & Like Mike, Phil Anselmo & The Illegals, Sofi Tukker, Jeff Mills, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Maceo Plex, Boris Brejcha, Dax J, Peggy Gou, Monika Kruse, Tarja, The Selecter, Peter and the Test Tube Babies, Adriatique, Johannes Brecht, Satori и още много очават да бъдат обявени.

More from View Sofia

The Chainsmokers се присъединяват към могъщата банда на EXIT начело с The Cure, Skepta, Carl Cox и много други!

All About Life преди 4 години

След световно признание, фестивалът EXIT стартира с The Cure впечатляващия списък с хедлайнери това лято, след тях последваха много други, като неотдавнашното попълнение бяха не кои да е, а самите The Chainsmokers!

EXIT Festival добавя Skepta, IAMDDB и Desiigner заедно с още 30+ регионални hip-hop изпълнители

All About Life преди 5 години

След като EXIT обявиха серия от най-добрите китарни групи от всички поколения, вариращи от The Cure до Greta Van Fleet и много други, съчетани с някои от най-големите диджеи като Carl Cox, Amelie Lens и още десетки, световно известният фестивал добавя към музикалното си разнообразие мощна хип-хоп банда от 30 + изпълнители!

More Music