Следва

Дипломираните магистри от НХА с изложба в Галерия „Академия“

Метрополис с официално изявление за четиримата супер герои от Хироус Тотал 1.0

На вниманието на всички техно единици!

Music преди 5 години

Междугалактическата организация Метрополис призовава целия отряд да се яви на служба! Кодово име на мисията - Хироус Тотал 1.0! Конгресът ще се проведе на 16.02 от 22:00ч, при отворени врати на Интер Експо Център, София! Повод за повиквателната е встъпването в длъжност на четирима герои, доказали се като спасители на добрия вкус на музикалната Галактика!

Повече информация за героите и техните суперсили:



Кодово име: Алекс До
Произход: Германия
Основни характеристики: Силно интровертна личност с многопластов характер, член на редиците на Дистопиан.
Често може да бъде забелязан в Бергхайн, Панорама Бар, Арена Клуб и много други емблематични места в нощен Берлин, както и по целия свят.
Отличителни черти: умело компилира различни електронни стилове в сетове, които се характеризират с особена дълбочина и промяна на настроенията.
Суперсили: Повелител на музикалните истории, чрез които те въвежда в неговата собствена вселена, която успява да изгради чрез майсторско миксиране на всички електронни подстилове.



Кодово име: Ансър Коуд Рикуест
Произход: Германия
Основни характеристики: Диджей и Продуцент.
Член на редиците на Остгут. Често може да бъде видян в Бергхайн, Панорама бар, Берлин; Фабрик, Лондон и множество други клубове и фестивали по целия свят.
Отличителни черти: широк музикален спектър с множество релийзи и ремикси за Мънкитаун Рекърдс, Доли Делукс и други.
Суперсили: Обединява тежки басови линии с индустриална звукова палитра и ‘Чехови паузи’ в сложна хармония.



Кодово име: Джей Кларк
Произход: Великобритания
Основни характеристики: част от отряда на Клокуъркс.
Създател на лейбъла Блекаксън. Често може да бъде видян във Фабрик, Лондон; Бергхайн, Панорама бар, Берлин; Гасхоудер, Амстердам, както и на множество места по целия свят. Отличителни черти: изгражда уникални, динамични приключения, чрез специално подбран плейлист за всяка сцена, на която се изявява. Работил като графичен дизайнер, което оказва пряко влияние на творческия процес по изграждане на музикалните му сетове.
Суперсили: Позитивен работохолик, който инспирира множество млади диджеи. Нова генерация в английското техно като успешно успява да гради кариера както на талантлив артист, така и на брилянтен продуцент.



Кодово име: Нур Джабер
Произход: Ливан
Основни характеристики: Силно музикална личност, която е започнала своето развитие с барабани и бас китара.
Член на редиците на Онзенфоут. Често може да бъде видян в Бергхайн, Панорама бар и Трезор в Берлин;
Отличителни черти: Макар пристигането ѝ в Берлин да бъде едва през 2010, Нур се е превърнала в една от иконите на нощния живот в града. Силно харизматична личност, с богат музикален вкус.
Суперсили: Множество разнообразни сетове, изградени от широка гама музикални стилове. Дълбоко познаване на основите на музиката, получено в най-добрия музикален колеж - Бъркли. Стилът й не подлежи на никакви ограничения и не познава граници. Доказателство за това е бързо развиващата ѝ се кариера, която я прави особено желан артист навсякъде по света.

Към Гала Вечерта ще се включи и добре познатият на всички техно единици постоянен отряд на Метрополис. Ще ви очакваме точно в 22:00ч, в Интер Експо Център, на 16.02.

More from View Sofia

More Music