Следва

WIN IT! Dolce, Dolce, Dolce... snakeskin колан Dolce & Gabbana

Ще ги женим: Орландо предложи на Кейти

wedding vibes...

Celebrities преди 5 години

Да предложиш наавръх Свети Валентин е страааашно клиширано, но пък Орладно Блум вероятно е имал своите причини.


Очевидно 42-годишният актьор доста добре се е постарал да организира парти изненада на възлюбената си Кейти Пери, на което, преди очите на близки и приятели, да й предложи брак.

Съдейки по кадрите всичко, включително и бъдещата булка в рокля на Alessandra Rich, е било решено в розово и червено. Дори и винтидж пръстенът, с който Блум е поискал ръката на 34-годишната изпълнителка.

Щастливата новина вече е обявена съвсем официално в социалните мрежи, макар че и за двамата това ще е втори брак. Блум беше женен за австралийската красавица Миранда Кер, с която имат и син, от 2010-та до 2013-та, а Пери се разведе с Ръсел Бранд през 2011-та, след едва 1-годишни законни отношения.


Любовта на актьора и певицата пламна след 73-та церемония по връчването на филмовите награди "Оскар" в началото на 2016-та. Орландо и Кейти се разделиха на следващата година, но отново се събраха миналата пролет.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.