Следва

#ootd: Огън момиче

Какво носи редакцията: Алена джунгла

saint & sinners...

All fashion преди 5 години

Петъкът в Редакцията е решен под влиянието на цветната и ярка палитра, диктуваща не само стилистичната обстановка, но и също така леко приповдигнатото настроение.


В основата на визията застава хубавата миди рокля с подпис от скандинавските Gestuz в wrap силует, към който споделям силни пристрастия напоследък. Двата нюанса от една и съща палитра образуват приятен за окото polka-dot мотив, който от друга страна бива подсилен от леопардовото палто.



Макар и много контрастни помежду си, двата принта чудесно се допълват. Избраните ботуши пък идват в необходимия за сезона до коляното силует, приятно широки и в случая бежови.


Нищо сложно на пръв поглед, но пък същевременно добро с необходимата доза цвят в средата на студения, но иначе любовен февруари.



P.S.: Улавяме модата в жестоки кадри, благодарение на Huawei Mate 20 Pro, който освен изкуствения интелект (ИИ) си има и тройната основна камера (40MP, 20MP и 8MP), разработена в партньорство с експертите във фотографията Leica. И е истинско бижу за мобилна фотография!

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.