Седмичен ХОРОСКОП - 18.02 - 24.02

Astro преди 5 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, тази седмица ще бъдете емоционално нестабилни, което ще провокира различни настроения (положителни и песимистични), променящи се изключително динамично и затрудняващи общуването с вас.

Тази седмица може да се наложи да говорите за финансови въпроси, които са били предмет на разговор в предишни месеци или седмици, без да се е постигнал конкретен резултат. Избягвайте финансовите отношения с хора, които не познавате добре или които имат лоша репутация.

Човек от приятелския ви кръг ще ви ангажира с по-чести разговори или обмен на послания, а причината ще бъдат лични или професионални проблеми. Помощта ви е нужна и ценна.

Възможно е да се почувствате раздразнени или дори обидени от коментар за вас от страна на приятел, който ще бъде направен във ваше отсъствие и който ще счетете за директна обида или проява на двойственост.

Тази седмица ще бъдете изненадани от събития на работното място, които се отнасят до нови хора във вашия екип, нови клиенти или до развитие на нови професионални контакти с хора от различни дистанции.

Хороскоп

Още от Astro