Седмичен ХОРОСКОП - 18.02 - 24.02

Astro преди 5 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, това е седмица, която ще изисква от вас да имате по-сериозно отношение към собственото си здраве или здравето на човек във вашето семейство. Неприятните новини през тези седем дни могат да ви намерят неподготвени, неспособни да реагирате по най-добрия начин за ситуацията.

Бъдете готови да разрешите някои битови или имуществени въпроси, за които не сте имали достатъчно средства, или различни обстоятелства са им попречили да бъдат разрешени досега.

Моментът е неблагоприятен за закупуване на материални придобивки, защото по-късно ще изпитате дефекти или разочарование по други причини.

Имате възможност да реализирате интересна идея с млада жена, която може да ви донесе ползи, включително нещо, свързано с допълнителен доход.

Като цяло тази седмица ще бъде подчертано успешна за представителите на зодиакалния знак, стига да поддържат реализма си подобаващо за зодията и да избягвате всякакви прояви на хитрост или злоба.

Младите представителки на знака ще изпитат добра седмица в уреждането на финансови документи, романтични преживявания или да създадат нова любовна връзка.

Хороскоп

Още от Astro