Седмичен ХОРОСКОП - 18.02 - 24.02

Astro преди 5 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще можете да финализирате важен домашен или имотен ангажимент с по-голямо настояване и понякога дори грубост. Причината за подобно действие от ваша страна ще бъде липсата ви на търпение към несериозното отношение на другите по отношение на това, което е важно за вас.

Седмицата ще бъде изпълнена с любовни преживявания, особено за неженените представители на знака, които ще имат романтична кореспонденция или обмен на съобщения с партньор, живеещ в друг дом (или по-скоро в друг град, държава).

Нов романс ще има потенциал за по-дълготрайно развитие особено ако сте готови да приемете другия човек такъв какъвто е и без да се налага да вземате прибързани решения, да ги променяте или да действате само и единствено според собствените си желания.

Младите представителки на Стрелец няма да могат да реализират всичките си планове за тази седмица, но това, което ще постигнат, трябва да се отпразнува.

Господата над 35-годишна възраст ще бъдат изненадани от паричните средства или финансовия документ, който ще получат или с който ще бъдат оферирани.

Хороскоп

Още от Astro