Следва

Любовта, без която не можем: Алфонсо и Джинджър

R.I.P Шаулич: Кралят на сръбската музика си отиде

...

Celebrities преди 5 години

Кралят на сръбската музика - Шабан Шаулич, загина при трагична автомобилна катастрофа.

Нелепият, а и фатален, инцидент с 67-годишният певец се е случил в Германия, където той е бил по повод сценични ангажименти.

По последна информация катастрофата е причинена от шофьор на друга кола, който е карал в нетрезво състояние. След сблъсъка Шаулич моментално е закаран в болница, където е издъхнал заради многобройните си наранявания.

Роденият на 6-ти септември 1951 година, Шабан е известен с богатата си музикална кариера, като още на крехката възраст от 18 години издава първия си албум, а почитателите започват да го наричат "крал на народната музика".

Открит за сцената от иконичния сръбски акордеонист Будимир Йованович, Шаулич още от дете е увлечен по пеенето. Според мнозина изпълнителят е от цигански произход, въпреки твърденията, че е плод на любовта между мюсюлманите Илдуза и Хусеин.


През 70-те години се жени за Гордана, малко след като излиза от казармата в македонския град Битоля. Двамата имат три деца - Санела, Илда и Михайло.



More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 22 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.