Следва

Дизайн за вдъхновение: Новото плажно имение на Джей Ло

Life in pictures: Лий Радзивил

well-behaved women seldom make history...

Celebrities преди 5 години

Лий, вместо Каролин, така предпочита да я наричат, още повече, ако обръщението е придружено с титлата "принцеса".

По-малката сестра на Джаки Кенеди - Каролин Лий, носи свободния и инатлив дух на зодия Риби.

Известна с пронизващите си кафяви очи и високи скули, дамата с афинитет към модата и пътешествията е била женена, съответно се е развеждала, три пъти - един от които за ПРИНЦ.

Бувие, както е моминското име на Каролин, почина на 15 февруари, тръгвайки си от този свят на 85-годишна възраст.


Смъртта на по-малката сестра на Джаки Кенеди ни кара да върнем лентата назад, разглеждайки черно-бели ретро кадри, от които по нищо не личи, че най-голямата борба на Лий в живота е именно тази с родната й сестра.

Двете  делят всичко: мъже, приятели, статут, дори бащинска обич. Едната - съпруга на Онасис, другата - вечна любовница, Лий така и не успява да избяга от сянката на "Първата дама", дори до днес, когато всички съобщават, че "сестрата на Кенеди е починала".

Моменти от интересния живот на Лий Радзивил разглеждаме в галерията горе, преди в края на работния ден да публикуваме материала си за невероятната война, която двете най-стилни сестри в света водят прези целия си живот.

Защото, макар и в Рая, или не, двете определено оставят диря, която пламти, буди интерес, разпалва завист, напомня за вечност...  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.