Следва

Да или Не: Cut-out винтидж роклятa Ким Кардашян?

"an A-Z of a woman’s life" на Victoria Beckham

Психология на цветовете...

Runway преди 5 години

LFW тече перфектно, имайки предвид съвкупността от афирмирани дизайнери, между които и Виктория Бекъм. Колекцията Есен/Зима 2019 за едноимената й марка Victoria Beckham, е всичко онова, което не очаквахме/те.

Именно, предложението бяга от неформално поставената рамка на неутрално оцветяване, задълбочавайки се в проблематиката на психологията и влиянието на цвета върху наблюдателя. Творейки в посока разчупеност на нюанси, а не на форми, екс певицата описва сътвореното като „an A-Z of a woman’s life. She’s a lady, but she’s not ladylike. She’s proper, but she’s not prim”.

Разпознаваемо за Виктория, представените ансамбли са изградени от изискан тейлъринг в естетиката на минималистичното тълкуване и свободни форми с фееричен дух. Допълнение към сторгите силуети са разпознаваемите английски пуловери, интерпретирани по буквален или модерен начин, облечени в тренди съчетания с рокли, поли, дълги палта и ризи с остри, натрапчиви яки. Драматичността,изразена чрез интензитет на количество цвят в една визия, неконвенционално е представена чрез изисканите аксесоари и безкрайните, обвиващи крака, ботуши

Аранжирайки с помощта на туид, карета и тартани в неутрални нюанси, неочакваният момент идва с инкорпорирането на доминантни мастилено сини, червени, лимонено жълти, както и вибриращи маджента, неон и оранжеви тонове, психологически изнудващи овациите на публиката.

Цветната, много женствена колекция на Victoria Beckham, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.