Следва

Tempest или контрастът в британската култура, от Burberry

Да или Не: Cut-out винтидж роклятa Ким Кардашян?

минималистична до доказване на противното...

All fashion преди 5 години

Всичко тръгна от ретро дизайните на Versace и Chanel, по които Ким Кардашян сериозно се увлече още миналото лято, а и не я виним - все пак моделите на Джани са иконични!

Последва кратка афера с винтидж находки от Jean Paul Gaultier, а сега на мода е Thierry Mugler. След змийската от 83-та, Ким показа доста разголена черна рокля, част от пролетно-лятната колекция на дизайнера от 1998 година.


Cut-out дизайнът, с футуристична естетика, оставя малко на въображението. А благодарение на строгата кройка по тялото, дрехата съвсем спокойно може да бъде отведена в графата "класическа черна рокля", която остава отвъд времето и тенденциите.

Винтидж находката на Ким Кардашян вече не е достъпна за нас простосмъртните, разбира се, но умело я заместваме с предложение на Nasty Gal, което струва скромните 56 лева.


Въпреки че все още се колебаем дали бихме се пуснали толкова разголени, колкото риалити звездата. Имайки предвид, обаче, че тя е фен на "всичко на показ" стила, то няма за какво да я съдим, нали?




Вие какво ще кажете: Да или Не за тази визия на Кими? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Харесва ли ви разголената визия на Ким Кардашян?

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.