Следва

удоволствие x MULTI

Дизайн за вдъхновение: Новото плажно имение на Джей Ло

another one...

All About Life преди 5 години

Ще ви издадем тайна: Дженифър Лопес и възлюбеният й Алекс Родригез дебнат жестоката плажна къща близо 2 години, но през лятото на 2017-та определено им се свиди да дадат 11 милиона долара.

Но, ето че звездната двойка вече е горд собственик на недвижимия имот принадлежал на актьора Джеръми Пивън, който смъква от цената близо 5 милиона долара.

Луксозната плажна къща на Джей Ло и Алекс Родригез разделя 4,404 квадратни метра между три етажа, и разполага с 4 спални и 3 бани.

По-любопитното, обаче, е, че летният дом в Малибу се присъединява към списък, в който са наредени мезонет в Ню Йорк, имение в Калифория и имот от 14 000 квадратни метра в луксозното предградие Bel Air в Лос Анджелис, закупени за грубата сума от 40 милиона долара.

И докато новата придобивка дава на Лопес и Родригез върховна гледка към Тихия океан и възможност за много романтични крайбрежни разходки, ние разглеждаме в галерията горе>> къде точно ще се шири звездната двойка.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.