Следва

#ПредизвикахСе: Лорина Камбурова

#ПредизвикахСе: Antoinette Pepe & Philipzdravei

Do more. See more. Live more...

All About Life преди 5 години


Advertisement Три е щастливо число. Затова след Стефан и Яна се срещаме с The Jeppsons.  Двамата внасят щипка семеен уют в инициативата на Birell, бира без алкохол, която ни насърчава да направим крачката към своето по-добро „Аз“ още сега.

Тя е Антоанет Пепе - майка, блогър, влогър и прелестно,  усмихнато момиче. Той, силната й половинка, е по-познат като PhilipzdraveiФилип тепърва прохожда в българския, но пък му се удава. А и няма защо да бърза, вече официално е софийски зет, нищо че е чист датчанин.



Двамата са мама и тати на разкошните София и Сиена, а от тях струи толкова любов и споделеност, че е просто заразно!

Тази седмица Antoinette Pepe & Philipzdravei се включват в #ПредизвикахСе на Birell и View Sofia. Отсега ви казваме, че дори Филип да спечели колелото /условията ТУК/ - той ще го даде на Нея>>>

 
А вие с какво се предизвикахте тази година? Споделете във Фейсбук или Инстаграм, като не забравяте да подпишете решението си с  #ПредизвикахСе. Birell ще ви подкрепи в начинанието с идеи и мотивиращи седмични награди. Или, в идеалния случай, с колело – за да няма спирачки пред динамичните уикенди в града или извън него.


Благодарим на чудесния екип от Gallery 2.0, "6-ти Септември" 26, място за изложби, събития, срещи и висш пилотаж в устройството на едно специално градско пространство, за гостоприемството!

More All About Life