Следва

Говори ми за ЛЮБОВ 2019: Здравка Евтимова

#ПредизвикахСе: Bibons

Do more. See more. Live more...

All About Life преди 5 години


Advertisement
София среща Лондон в лицето на слънчевата Биляна Славейкова, a.k.a. Bibons


Нейните истории от Острова, където пребивава от известно време насам, са сред първите неща, които преглеждаме в Инстаграм със сутрешното си кафе. 

Пораснало момиче, журналист, коктейлен ентусиаст и не на последно място – жена, която влиза в собствената си кола през багажника – така се определя самата Биляна. Bibons е модерната мацка, която привлича поглед с безкомпромисен вкус и вдъхновяващи кадри в Инстаграм .


Тя е момичето от съседната врата, на което ти се иска, ако не да приличаш, то поне да сте си приятелки. Неслучайно е петото свежо лице, поканено от View Sofia, да се предизвика в инициативата на Birell да направи крачката към новото си, по-добро „Аз“ още сега. Вижте какво се предизвика тя тук>>>



А вие с какво се предизвикахте тази година? Споделете във Фейсбук или Инстаграм, като не забравяте да подпишете решението си с хаштаг #ПредизвикахСе.Birell, бира без алохол, ще ви подкрепи в начинанието с идеи и мотивиращи седмични награди. Или, в идеалния случай, с колело – за да няма спирачки пред динамичните уикенди в града или извън него.


Благодарим на чудесния екип от Gallery 2.0, на ул. 6-ти Септември 26, място за изложби, събития, срещи и висш пилотаж в устройството на едно специално градско пространство, за гостоприемството!

More All About Life