Следва

ESCADA се завръща

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Докато вниманието на много е силно привлечено от календара на Pirelli 2010, Campari представиха, своя версия...

All fashion преди 14 години

1. Olga Kurylenko за новия Campari 2010 календар

Докато вниманието на много е силно привлечено от календара на Pirelli 2010, Campari представиха, своя версия за тези, с малко по-изтънчен вкус.

Смел, леко опасен, календара на Campari 2010 е с участието на момичето на Бонд Olga Kurylenko. Някои по-твърди сцени включват мотоциклети и кожа, докато други контрастират с женствени рокли.

2. Линда Еванджелиста за W magazine

Италианският художник Маурицио Кателан е известен най-вече със скандалните си хиперреалистични скулптури – включително на папа Йоан Павел II, ударен от метеорит, и на Хитлер като дете, молещ се на колене, или катерица самоубиец.



За арт броя на W magazine той е скроил едно портфолио, нападащо политиката и религията, заедно с Линда Еванджелиста. С невероятните си превъплъщения тя за пореден път доказа, че си заслужава думичката “СУПЕР” пред модел.

3. Колекцията пролет-лято 2010 на Dino Alves



Модният месец свърши, но докара до четириседмично "безумие" знаменитости, журналисти и купувачи, които летяха между точките Ню Уорк, Лондон, Милано и Париж, за да разберат какво ще носим следващото лято.

Но докато се фокусирахме върху Големите Четири модни пункта, доста други вълнуващи събития се случваха по останалия свят. Това, което най-силни ни привлече погледа, е седмицата на модата в Лисабон и по-точно Dino Alves.

Той някак успя да направи така, че перуките от тънко фолио да изглеждат абсолютно красиво, носени от модели в страхотни плетива и със впечатляващи бижута.

4. Джорджия Мей Джагър и Коко Роша са новите лица на Rimmel



Джорджия Мей Джагър, дъщерята на Мик Джагър и Коко Роша бяха анонсирани като новите лица на козметичния бранд Rimmel Лондон.

Двойката ще се присъедини към Кейт Мос, Лили Кол и Софи Ейкс Бекстър като икони на британската марка и ще се появят в рекламните им кампании догодина.

Тяхната модерна красота и вдъхновяващ стил са съчетани със силни характери, за това смятаме, че младите жени ще представят идеално Rimmel по света.

5. Ноемврийският брой на Harper’s Bazaar



Ноемврийският брой на Harper’s Bazaar включва звездата от корицата си, немския супермодел Клаудия Шифър.

Tя е представена като муза на британски артисти като Джейк и Динос Чапман, Кейт Тъсон, Марк Куин, Джейсън Брукс, Джилиан Уеаринг, Декстър Далууд и Крис Бъклоу. (Jake and Dinos Chapman, the Turner Prize-winning artist, Keith Tyson, Marc Quinn, Jason Brooks, Gilian Wearing, Dexter Dalwood and Chris Bucklow).

“Завладяващата Клаудия” вижда модела като “снежанка”, героиня от филм от 40-те и др. Резултатът е Клаудия, която не сте виждали до сега...

More from View Sofia

More All fashion