Следва

Какво са 40 години разлика? Стивън Тайлър влюбен до уши в 30-годишна блондинка

Incognito! Меган избяга в Ню Йорк

royals...

Celebrities преди 5 години

От май, когато каза заветното "Да" на принц Хари, до сега са грубо 273 дни - точно толкова време Меган Маркъл не е била в Голямата ябълка, отделяйки сериозно внимание на новите си кралски задължения

Дегизирана в тъмно дълго палто на Victoria Beckham и каскет, бъдещата мама промени този статут, стъпвайки на американска земя за първи път от почти година насам.

Оказва се, че от петък бременната в 7-ия месец Меган е в Ню Йорк, като е отлетяла от Лондон за специално 5-дневно пътуване, организирано от приятелите й.




В Голямата ябълка 37-годишната херцогиня, която трябва да роди първороден наследник на принца през април, освен че ще се види с най-близките си, ще отпразнува и baby shower парти, организирано в луксозен хотел в Upper East Side в изключително интимен кръг - поканените са само 15.

И докато пътуването може би е изненада за мнозина, според близки до Двореца, посещението на Меган в Ню Йорк всъщност е било планирано преди месеци.

"Това ще е релаксираща визита, през която тя ще се наслади на малко спокойствие заедно с приятелите си", издава източник.

Любопитното е, че близката приятелка на Маркъл - актрисата Приянка Чопра прекара Деня на влюбените в Лондон и е възможно двете да са летели до Ню Йорк заедно на следващия ден.

Освен красивата индийка, която скоро каза заветното "Да" на Ник Джонас на грандиозна няколко дневна церемония, сред приятелите, които вероятно ще са гости на бебешкото пари на Меган са: тенис легендата Серина Уилямс, актрисата Сара Рафърти, дизайнерът Миша Ноуноу, бранд консултатът Бенита Лит, приятелката от колежа Линдзи Рот и най-близката дружка на херцогинята - Джесика Мълрони, която е организатор на цялото "инкогнито" пътуване.


Джесика и Меган

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.