Следва

Любовта, без която не можем: Марко

Какво са 40 години разлика? Стивън Тайлър влюбен до уши в 30-годишна блондинка

на любовта нищо не й пречи...

Celebrities преди 5 години

Тя е с 11 години по-малка от първородната му дъщеря - Лив, но очевидно това грам не й пречи да се гушка със 70-годишния Стивън Тайлър.

30-годишната Ейми Престън и легендарният вокалист на Aerosmith са заедно от близо 3 години, но все още се удивляваме на разликата им от 40 години.


Иначе историята им е като по учебник: тя е асистентка превърнала се в любовница, а по-късно и в официално гадже, въпреки че слуховете вече я спрягат и за годеница.


Каквото и да кажем, обаче, няма как да отречем, че любовта им отива, също толкова, колкото и all black визиите им - Стивън в по-разчупен костюм, а Ейми в noir рокля с висока яка as seen on Hollywood Beauty Awards. 


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.