Следва

R.I.P Карл Лагерфелд: Отиде си ГОЛЕМИЯТ!

#mycalvins: Calvin Klein ги СЪБЛЕЧЕ!

send nudes...
 

All fashion преди 5 години

Едва осем седмици от 2019-та и от Calvin Klein вече ни напомнят, че да се замислим за summer body никак не е лоша идея, особено след като видяхме и новата им рекламна за бельо. 

"Голо, нахално и младо", краткото видео дело на Глен Лънчфорд е кръстено Our Now и показва звездите в интимната обстановка на предградията, връщайки ни с едно щракване към емблематичните кампании на Calvin Klein от 80-те и 90-те години.


Кендал Дженър, ASAP Rоcky и Ноа Сентинео се събличат за #mycalvins, но си признаваме, че най-много око хваща Шон Мендес, на който "nothing but his Calvins" определено му отива ЗВЕРСКИ!


Перфектно оформените плочки на младия певец, а и рекламите на CK, вече се представиха в световен мащаб, като съвсем скоро ще ги видим all over дигиталните и социални мрежи, и в принт версиите на лукосозните фешън издания. Новото съдържание на модната къща ще бъде въвеждано непрекъснато през целия сезон, включително и със серия от продуктово фокусирани кадри, дело на Тeйлър Мичъл.

За Calvin Klein, които се разделиха с главния си креативен директор Раф Саймънс през изминалия декември, последните месеци определено бяха доста бурни, но по всичко личи, че светлина в тунела има!


More All fashion