Следва

"Тялото ви трябва да бъде безупречно...": Карл Лагерфелд кaза

Любовта, без която не можем: Марко

Аз не съм шведско куче. Живея в София, идвам от Канада, кръстен съм с италианско име.

All About Life преди 5 години



Приятно ми е, Марко, черен лабрадор.

За себе си мога да кажа, че случих на кучило, да се чете развъдник, и на стопани, да се чете любов.

Потомък съм на гордите си прародители от развъдник за лабрадори "Калпазан" и съм най-малкият от 14 подобни на мен, да не кажа прекопирани от мен братя и сестри. Не страдам от излишна скромност, дядо ми Кастро беше най-напетият лабри на Балканския полуостров.



Стопаните ми ме взеха през март, не помня точната дата, но помня точния момент. Привечер е, аз съм малък, не като залък, но почти. Усещаме се леко недохранен, което не харесвам от малък като чувство - някак закодиран знак, че красивият Лабрадор е леко дебеличък.

Влизат те - мама и двете момчета. Аз стоя в дъното на стаята, върху един мекичък персийски килим. И се срамувам. Помня, че се срамувах, но не помня защо. Може би се мислех, че няма да ме харесат достатъчно.

Е, харесаха ме, взеха ме, техен съм до последния си косъм, обожавам ги.



Слабости почти нямам, освен че много обичам да ям, а това не е добра идея, ако си от моите, защото имаме проблем със ставите, и не е хубаво да ни тежи и един излишен килограм.

Естет съм, много ценя да е красиво наоколо, подът да е чист, да се правят, че не виждат, когато лягам на дивана. Изключението се допуска само когато съм заспал дълбоко и не усетя, че ме наблюдават, докато спя на същия този, иначе уговорен за неспане, диван. Спускам се виновен обратно на пода, като опашката ми е свита надолу в демонстрация на засрамване. Утре пак ще си легна отгоре, де, нищо, че ми е неудобно.

Някои луксове в тоя живот са по-силни от мен.


Като този на чисто новата ми купа за вода от серията LURVIG на ИКЕА, първа колекция за домашни любимци в шведската верига. Нямах си такава, нова и хубаво бяла, аз просто много обичам бяло, влюбвам се често именно в бели Лабрадорки. И мечтая за Купата на М., откакто на предната, метална и леко шумна, докато лоча, й падна гумата, и мама обеща да ми вземе нова.

Харесвам я много тази нова моя собственост, не мърда от пода, достатъчна ми е като количество, вземаме я навън, защото е лека като перо и много удобна за всякакви чанти.



Сега, понеже съм скромен само на вид, искам и четката за красив косъм от ИКЕА видях я при съседа, много е красива, в калъф е и с ултра шик дизайн. Очаквам я уикенда, после ще кажа как е.

Е, не съм шведско куче, но на практика съм. Щастливо!


LURVIG e първата колекция от прекрасни аксесоари и артикули за ЛЮБОВТА в дома ни, които намираме и купуваме на обичайното място на Околовръстен път 216 и на www.ikea.bg, за да ги подарим на тези, без които не можем.

More All About Life