Следва

Обединените цветове на Benetton ТРИУМФАЛНО се завърнаха на сцената на MFW

Диагнозата: От какво почина К.Л.?

iconic...

All fashion преди 5 години

Роден в Хамбург, в семейство на швед и германка, Карл Лагерфелд се мести в Париж в ранните си 20 години... и издъхва също там, сякаш като по желание."Не искам да има погребение, предпочитам да ме кремират и останките ми да бъдат прибрани при тези на майка ми", каза в скорошно интервю Кайзера.

Човекът, който върна в играта Модната къща на Коко, всеизвестен с хапливия си език и обиди, издъхна днес във френската столица на 85 година възраст.

Официалното изявление не включва посочена диагноза, но слуховете в модната индустрия издават, че Карл е починал от рак на панкреаса, с който се е борил години наред.

И до края на живота си, Лагерфелд твърдеше, че най-близката му връзка е тази с бялата му котка Шопет: "Щях да се оженя за Шопет, ако беше легално", заяви през 2013-та дизайнер, малко след като "отвлече" животинката от модела на Chanel Баптист Джамбикони.

Голямата любов на Карл обаче си остава Жак дьо Баше, с когото имат близо 18-годишни отношения, преди французина да почине на 38 годишна възраст от СПИН през 1989-та година.

Дьо Баше е добре познат в парижкото елитарно общество, най-вече благодарение на развратните си партита. Въпреки, обаче, че той и Карл са заедно в продължение на две десетилетия, двамата никога не са правили секс!

"Не спя с хората, които обичам. Предпочитам да плащам на елитни проститутки за секс", заяви през 2010-та иконичният дизайнер.

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 17 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...