Следва

Любовници ли са Гага и Брадли? Заради него ли тя развали годежа си?

11-годишният Хъдсън ли ще наследи милионите на Лагерфелд?

rich boy...

Celebrities преди 5 години

"Лицето му е като отворен прозорец, от който сякаш огрява слънце. Но в същото врем притежава и меланхолията на филмите на Чаплин. В много отношенията е извън модата, но я обожава", така говореше приживе Карл за кръщелника си Хъдсън Крьониг.

11-годишният принц на Chanel ви е добре познат, тъй като дефилира на всяко едно от ревютата на Къщата. Стъпва на котешката пътечка едва на 2 годинки и оттогава е неотлъчно до "чичо Карл".


Според мнозина Хъдсън ще едно от имената в завещанието на Лагерфелд, който издъхна вчера на 85 годишна възраст в болница в Париж. Малкото момче, заедно с любимата котка на дизайнера Шопет, ще наследи част от наследство, наброяващо около 200 милиона долара.


Младият модел е най-големият син на музата на Лагерфелд - сексапилният Брад Крьониг, с когото Карл се запознава в Биариц в началото на 2000-та година, докато снимат сесия за VMan.

Брад бързо се превръща в любимец на Кайзера и връзката им придобива семеен статут. През последните години дизайнерът смята модела за "едно от неговите момчета", член на група елитни мъжки модели, които той избира за дефилета, с които пътува и отрупва с подаръци.

"Момчетата ми са като семейството, което така и не получих. Хубаво е да имам синове без неприятните проблеми, които синовете могат да създадат", каза Карл в интервю за New York Times преди време.

Когато Брад се жени за любимата си Никол, която е дъщеря на звездния треньор по тенис Ники Болетиери, работил с Агаси и сестрите Уилямс, двойката се сдобива със син, а кръстник, съвсем разбираемо, е главният на Chanel.

Дебютът на Хъдсън за френската Къща е през есента на 2010-та. По време на представянето на пролетно-лятната колекция на Chanel, малкият красавец излиза на котешката пътечка заедно с баща си.

"Не си спомням първия път. Предполагам съм бил доста притеснен, но сега всичко е наред. Винаги се опитвам да позирам и да давам най-доброто от себе си", издава 11-годишният, който ще наследи част от богатството на Лагерфелд.

Принцът на Chanel вече отдавна не е малко момче, зад гърба си има повече от дузина ревюта през годините, а Карл казва само прекрасни неща по адрес на детето, чийто гардероб прелива от дизайнерски френски дизайни, заради великодушния му кръстник.

Лагерфелд е посветил на Хъдсън изложба и цяла книга, а родителите на 11-годишното момче са особено развълнувани от влиянието, което модната икона му дава.


Любопитното е, че Брад и Никол имат по-малък син, 8-годишният Джеймсън, който също споделя силна връзка с Лагерфелд, въпреки че не е ясно дали и той е негов кръщелник. Джеймсън не е модел на Chanel, но средното му име е "Карл", и често е забелязван да прекарва времето си със своя съименник.

Дали, пък, всъщност, и двете момчета Крьониг няма да получат част от наследството на Кайзера?


More Celebrities