Следва

Големите любовни истории: Карл Лагерфелд & Жак дьо Баше

Любовници ли са Гага и Брадли? Заради него ли тя развали годежа си?

affair?

Celebrities преди 5 години

Чухме тази "небивалица" още преди няколко месеца, когато из светските среди упорито се говореше, че Лейди Гага и Брадли Купър са в особено близки интимни отношенията.


Певицата и актьорът така и не коментираха клюките, но пък не останаха и длъжни, показвайки много и все горещи прегръдки и целувки помежду си.



Иде ред, обаче, да се замислим дали изфабикуваната уж новина за аферата на Гага и Брадли е съвсем неистина, особено сега, когато изпълнителката скъса с гаджето и развали годежа си.


Лейди официално е със статус "сингъл". "Просто не им се получи. Връзките понякога свършват без драматична дълга история", споделя близък на певицата, която очарова всички с актьорските си умения в "Роди се звезда".

32-годишната Стефани, както е истинското име на поп иконата, и 50-годишният Кристиан Карино бяха във връзка от февруари 2017-та, сгодявайки се през октомври миналата година. А подозренията, че са се разделили, започнаха на Церемонията по връчването на наградите "Грами", когато Лейди Гага се появи сама и без пръстен на ръката.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.