Следва

Говори ми за ЛЮБОВ 2019: Биляна Савова

Moms' night out: Меган продължава да вилнее из Ню Йорк

back in the US...

Celebrities преди 5 години

По всичко личи, че съвсем скоро "любимият ресторант на Доналд Тръмп" ще е нарича "любимият ресторант на Меган Маркъл", защото вчера 37-годишната херцогиня го превзе за специална луксозна вчеря.


След като отпразнува бебешко парти в изключително интимен кръг, Меган покани близките си приятели, сред които Серина Уилямс, Джесика Мълрони и Маркъс Андерсън, на похапване в заведението на дизайнера Ралф Лорън - The Polo Bar, пред което, разбира се, се бяха скупчили папараци на рояци.


Облечена отново в кашмиреното палто на Victoria Beckham, този път бъдещата мама не показа тънък глезен в обувки на висок ток, а заложи на разкошни сатенени ботуши с лейбъл Isabel Marant. Страхотните чепици, на скромната сума от 1967 лева, херцогинята на Съсекс комбинира с черна чанта от изцяло веган материали на дизайнерката Stella McCartney.

За първи път от доста време насам, Меган изненада и с много по-бляскав грим, отколкото сме свикнали да я виждаме да носи. За нюйоркската си специална вечер Маркъл сложи тъмни сенки, превръщайки ги в перфектното smokey eye, допълнено от хайлайтър и бронзър.



Без съмнение херцогинята не можа да скрие усмивката си, че най-сетне ще прекара вечер с някои от най-близките си приятели, които живеят отвъд Океана
на кралския й дом с принц Хари, в The Polo Bar. Убедени сме, че съпргуът й е бил наум, докато е избирала мястото, което освен, че е много популярно сред звездите, носи в името си и любимия конен спорт на Хари, който практикува от десетилетия поло.



Маркъл, обаче, вече се наслаждава на последните си социални събития по време на "отскачането" си до Ню Йорк, преди да отпътува за Мароко с Хари, за кралски ангажимент през уикенда.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.