Говори ми за ЛЮБОВ 2019: Биляна Савова

Говори ми за ЛЮБОВ 2019: Биляна Савова

И тази година, както предишните три, през Февруари говорим за ЛЮБОВ!

Биляна Савова се запомня веднага, след като си я срещнал... достатъчно е да препрочетете невероятния, много дълъг и странно разтърсващ разказ за историята й от първо лице ТУК  и ТУК!
Биляна е впечатляваща, очарователна и много висока жена с красива коса, дълги пръсти, невероятен тембър и още по-невероятен живот, в който е имала късмета и капацитета да натрупа заразителна и съществена като обем мъдрост, с която да пребори (споменава, че не харесва думата борба, защото, използвайки я, винаги има ранени) здравословните и емоционалните си проблеми, страховете, себе си, за да е силна и влюбена, и да дава обич на изпитващите глад... 

Казва, че я хващаме в много специален период досега в живота ѝ. Момент, в който и последните светлини, които са светели в червено, са включили на зелена светлина. Също като при светофарите. Разбрала е вече, че едно е да си мислиш, че ТОВА, което ти се случва е Любовта и да правиш всичко възможно да докажеш на себе си, че е така. Но друго е, когато се случи, и ти усещаш с всяка частичка и всяка отделна клетка, че Е така! 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.