Следва

Гласът на публиката в новата колекция на Roksanda Ilincic

Този тренч е мания, мания! JW Anderson взриви с носталгична фриволност

the Instagram star...

All fashion преди 5 години

Месеците с "Р" в името направо си плачат за тренч - в различните му нюанси, дължини, а вече и кройки. Ние сме хвърлили око на няколко, които, съвсем разбираемо, ще се присъединят към предшествениците си в дрешника.

Тези от нас, обаче, които прекарват сантиментално дълго време в Instagram, обезателно са забелязали натрапчивата повтаряемост на един единствен моден кадър, като изключим този с портрета на Карл Лагерфелд, в който присъства дизайн от последната колекция на JW Anderson.


Огромният тренч с извънгабаритна кройка, който бе разходен на дефилето за есенно-зимния сезон по време на Седмицата на модата в Лондон, е новият обект на желание на професионалистите от индустрията.

Въпросният дизайн от габардин притежава всички характеристики, за да стане наистина "вирусен": извънмерен обем, бежов цвят, който диктува тенденциите, бутафорни ръкави и обърнати в принт ревери и маншети за контраст.

Редактори, стилисти, специалисти в модната сфера, цели 14 на брой, моментално поставиха тренча на JW Anderson на пиедестал, неспестявайки хвалбите: "Днес се влюбих в шлифер", "Манията ще е истинска" и "Истинско видение" са само част от думичките, придружаващи снимката на модела от дефилето.

Креацията на Джонатън Андерсън изглежда напълно в съответствие с уличния стил, но трябва да изчакаме няколко месеца, за да видим дали наистина манията по тренча ще бъде превърната в покупка и той ще е тоталният хит по фешън парадите през септември 2019-та.


More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.