Следва

Гласът на публиката в новата колекция на Roksanda Ilincic

Този тренч е мания, мания! JW Anderson взриви с носталгична фриволност

the Instagram star...

All fashion преди 5 години

Месеците с "Р" в името направо си плачат за тренч - в различните му нюанси, дължини, а вече и кройки. Ние сме хвърлили око на няколко, които, съвсем разбираемо, ще се присъединят към предшествениците си в дрешника.

Тези от нас, обаче, които прекарват сантиментално дълго време в Instagram, обезателно са забелязали натрапчивата повтаряемост на един единствен моден кадър, като изключим този с портрета на Карл Лагерфелд, в който присъства дизайн от последната колекция на JW Anderson.


Огромният тренч с извънгабаритна кройка, който бе разходен на дефилето за есенно-зимния сезон по време на Седмицата на модата в Лондон, е новият обект на желание на професионалистите от индустрията.

Въпросният дизайн от габардин притежава всички характеристики, за да стане наистина "вирусен": извънмерен обем, бежов цвят, който диктува тенденциите, бутафорни ръкави и обърнати в принт ревери и маншети за контраст.

Редактори, стилисти, специалисти в модната сфера, цели 14 на брой, моментално поставиха тренча на JW Anderson на пиедестал, неспестявайки хвалбите: "Днес се влюбих в шлифер", "Манията ще е истинска" и "Истинско видение" са само част от думичките, придружаващи снимката на модела от дефилето.

Креацията на Джонатън Андерсън изглежда напълно в съответствие с уличния стил, но трябва да изчакаме няколко месеца, за да видим дали наистина манията по тренча ще бъде превърната в покупка и той ще е тоталният хит по фешън парадите през септември 2019-та.


More All fashion