Кралски лукс, болка и драматизъм в новата на Еrdem

Кралски лукс, болка и драматизъм в новата на Еrdem

Principessa Orietta Doria Pamphilj...

Новото предложение на Erdem е изцяло свързано с живота на италианската принцеса Ориета Дория Памфий. Изследвайки тъжната история на дамата със синя кръв, Моралиоглу твори в духа на аристокрацията, преплетена с лондонското поведение от 60-те.

Талантливият дизайнер набляга на изисканата кралска форма, изграждайки луксозни и строги силуети, с доза мистичност и драматичност. Вечерната секция, обаче, е разгледана по различен начин и обръща внимание на волуменозната форма, подбухналите обеми и пиршеството като маниер, изразени с помоща на изящни жакардови предложения, вдъхновени от принтовете на тапетите в семейния дворец на принцесата.

Относно 60-те и Лондон като посока, турчинът добавя характерни за периода фрагменти, инкорпорирайки разнообразни карета, кожена галантерия, даващи усещане за мистика чорапогащници, воалетки, фасцинатори, шапчици и Мери Куант поведение. На пиедестална точка в колекцията са поставени уменията на Моралиоглу, в посока декоративност, изразени чрез множество дантела, ръчна бродерия, украса от мъниста, пера и камъни, аранжирани върху множеството, сътворено в деликатна палитра на дълбоки, аристократични тонове..

Одата за Ориета Дория Памфий под формата на колекция на Erdem, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia