Следва

#ПредизвикахСе: Antoinette Pepe & Philipzdravei

Меган пръсна половин милион за бебешкото парти

Living the high life...

Celebrities преди 5 години

Докато ние ви обясняваме колко точно и къде е пръснала за скъпарското си бебешко парти в Ню Йорк, Меган Маркъл вече е обратно у дома във Великобритания, след като се прибра бързо-бързо, благодарение на частен самолет за 200 хиляди долара.


По груби сметки за петдневното си рандеву със стари приятели в Голямата ябълка бъдещата мама е пръснала близо 500 хиляди долара, голяма част, от които са отишли за пищно соаре, организирано от близката й дружка Джесика и от звездната съпруга Амал Клуни.

Бебешкото парти на херцогинята на Съсекс се състоя в мезонет в хотел The Mark в the Upper East Side, чиято стойност на вечер е скромните 75 хиляди долара.


Преди дни от Двореца официално потвърдиха пътуването на Меган в Ню Йорк, като категорично заявиха, че то е лично финансирано и отказаха всякакви други подробности, както за сигурността й, така и за плановете й по време на престоя в града. Всъщност, обаче, само двамата кралски агенти, които придружиха Маркъл, ще струват на UK сумата от 15 хиляди долара.


Заложила на комфорта преди всичко, Меган напусна скъпарския си хотел, за който се изръси около 10 хиляди долара за петте вечери в one-bedroom suite, облечена в бежово дълго палто и спортен екип за майки с лейбъл Ingrid & Isabel, допълнени от Adidas Ultra boost кецове и уикенд чанта на Cuyana.

Всъщост, екс актрисата си тръгна от Ню Йорк малко след като бебешкото й парти, на което Амал Клуни изуми със стилен червен гащеризон, приключи.

Купонът по случай кралското бебе очевидно е бил доста луксозен, защото освен мини мандаринени дръвчета, е имало и машина за захарен памук, музика на живо с арфа, а гостите са си тръгнали с carry-on куфарчета пълни с подаръци. Всички глезотии са стрували на мама Меган около 5 190 долара.

Не спираме дотук със сметките, обаче. Пътуването на херцогинята може да се окаже със сериозно скъп край, тъй като при пристигането си на английска земя тя ще трябва да плати стотици лири, декларирайки всички подаръци за първородния наследник на принц Хари, като колело Trek за 610 долара и травъл кошарка за 400 долара, например.

Теглейки чертата се оказва, че отскачането на Меган Маркъл обратно в Ню Йорк е струвало на Двореца, въпреки че се твърди, че пътуването е лично финансирано, симпатичните половин милион долара a.k.a. 383 хиляди паунда.


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 23 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.