Следва

Любовта, без която не можем: Дара

Любовта, без която не можем: Лео

Здравейте и от мен.

All About Life преди 5 години

Името ми е Лео и съм пристрастен към пържоли. Бау-бау, шегувам се, не само към тях, разбира се, а към всичко, което е с аромат на BBQ и може да се яде.

Кръстоска между лабрадор и канадски вълк съм. Доста респектиращо, нали? Роден съм на 28 април 2009 според кучешкия ми паспорт, което ме прави на една доста достолепна възраст - 70 години. (Отварям скоба - 1 година = 7 кучешки, въпреки че един прЕАтел ми каза, че при лабрадорите е равна на шест, така че може  да се окаже, че не съм чааак толкова зрял.)

Всъщност историята ми е доста вълнуваща. Всичко започна преди почти 10 години, когато една късна декемврийска нощ аз и моят най-близък човек на планетата се срещнахме! Или по-скоро, благодарение на моята смелост и решителност да го следвам 14 преки до дома му. Погледнах го, той ме погледна и оттогава сме неразделни. Бях с него на повечето му ваканции. По време на едни от най-големите промени в живота му. Бях до него, когато си намери приятелка. Бях до него, когато се ожени за нея, когато се роди дете номер едно, и година по-късно - дете номер две. До него съм и сега, когато тайничко крада от храната на малките и се облизвам всеки път, когато в къщата "влезе" сочна пържола. Винаги усещам! 

Да, любимата ми храна е пържолата, може и кокали, но ако има месце е за предпочитане. Но, разбира се, ям гранули (кучешка храна), защото е най-полезно за мен.

Прякорът  ми е Лео бързият, което е доста впечатляващо, имайки предивд възрастта ми. Понякога се поддавам на ежедневието и най-обичам да се излежавам вкъщи, по-конкретно на прага на входната врата или в източния ъгъл на хола.



Не съм фен на "вчесването", но, както може би сте забелязали, съм малко рошав и косъмът ми има нужда от смяна и редовно освежаване.





Вчера тествах новата четка от първата специално създадена за нас колекция LURVIG на ИКЕА, подходих с лек скептицизъм, но за моя изненада този ритуал ще се превърне в дългоочаквано неделно "спа".



Една четка - две страни. С твърдата страна можете да ми разплитат и разресват сплъстена козина, а с меката страна да ми направят приятен масаж (само давам идеи). Така козината ми ще е по-бляскава.

p.s. а до колкото разбрах меката част на четката може да се използва и от вас - човеците, за почистване на козина и косми от дрехите. Найс, а?





Нещото, което не бихте могли да разберете за мен в първия момент като ме видите е, че всъщност имам характер на котка, макар хич иначе да не ги харесвам. Изключително добро, възпитано и любвеобилно куче. Леко рошаво, е, вече сресано, де, с добро, лъвско - не, но кучешко сърце.

А сега, чао, викат ме за разходка!



 


LURVIG е първата колекция от прекрасни аксесоари и артикули за ЛЮБОВТА в дома ни, които намираме и купуваме на обичайното място на Околовръстен път 216 (ИКЕА) и на www.ikea.bg, за да ги подарим на тези, без които не можем.

Любовта, без която не можем: Алфонсо и Джинджър

Любовта, без която не можем: Дара

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.