Следва

Пинк, Хю, Суки & Лиъм: Кой какво облече на BRITs 2019?

Любовта, без която не можем: Дара

Може и да приличам на обикновен и семпъл Бигъл, но не съм.

All About Life преди 5 години



Нося тежкарско име, което си харесвам много - Дара. Млада и опака съм, защото съм на 2 навършени и споделям две зодии - Везни и Петел.

Някои смятат, че съм дребна, но нека не се засягаме на външни белези, важното е какво носиш вътре. А при мен то е свободолюбива своенравност, пълно с обич сърце и абсолютно неразбиране защо хората, иначе суперски, не душат нищо, или поне не си личи.

Често ми казват, че съм хубава, което отлично пасва на прякорите ми: Заек, Мишка, Дракон, Маймуна (зависи от държанието).

Младият ми дух се забавлява много от лова. Ловувам главно боклуци, нищо, че ми казват, че не е ок, както и фазани, и изпуснати съкровища. 



И още малко за мен: обожавам новата си черна топка за скокове, игри и възторзи, от новата колекция създадена специално за нас - LURVIG на ИКЕА. A, ако скриете и малко лакомство вътре няма да ви се разсъря, определено ще е допълнителен стимул да тичам след нея, всеки път.





Любимото място вкъщи: под завивките, ако може долепена до някой топличък близък до сърцето ми. НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО място, НА КОЕТО СЪМ БИЛА - на открито, по принцип, и в планината, в частност.

Никак не харесвам да има една храна, нещо ухаещо такова наоколо, и да не ми я дават. Респективно, никога не отказвам почерпка. Ако ме питате за съвет как да съблазнявате, защото видимо умея и това, ето: "разоръжавам" с красота и сладост, ако се наложи дърпам ушите назад и си отварям максимално очите.

Скок, чакай, топчице, идвам да играем, вече си казах, каквото ме питаха.




LURVIG e първата колекция от прекрасни аксесоари и артикули за ЛЮБОВТА в дома ни, които намираме и купуваме на обичайното място на Околовръстен път 216 и на www.ikea.bg, за да ги подарим на тези, без които не можем.

Любовта, без която не можем: Алфонсо и Джинджър

 

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.