Следва

Пинк, Хю, Суки & Лиъм: Кой какво облече на BRITs 2019?

Любовта, без която не можем: Дара

Може и да приличам на обикновен и семпъл Бигъл, но не съм.

All About Life преди 5 години



Нося тежкарско име, което си харесвам много - Дара. Млада и опака съм, защото съм на 2 навършени и споделям две зодии - Везни и Петел.

Някои смятат, че съм дребна, но нека не се засягаме на външни белези, важното е какво носиш вътре. А при мен то е свободолюбива своенравност, пълно с обич сърце и абсолютно неразбиране защо хората, иначе суперски, не душат нищо, или поне не си личи.

Често ми казват, че съм хубава, което отлично пасва на прякорите ми: Заек, Мишка, Дракон, Маймуна (зависи от държанието).

Младият ми дух се забавлява много от лова. Ловувам главно боклуци, нищо, че ми казват, че не е ок, както и фазани, и изпуснати съкровища. 



И още малко за мен: обожавам новата си черна топка за скокове, игри и възторзи, от новата колекция създадена специално за нас - LURVIG на ИКЕА. A, ако скриете и малко лакомство вътре няма да ви се разсъря, определено ще е допълнителен стимул да тичам след нея, всеки път.





Любимото място вкъщи: под завивките, ако може долепена до някой топличък близък до сърцето ми. НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО място, НА КОЕТО СЪМ БИЛА - на открито, по принцип, и в планината, в частност.

Никак не харесвам да има една храна, нещо ухаещо такова наоколо, и да не ми я дават. Респективно, никога не отказвам почерпка. Ако ме питате за съвет как да съблазнявате, защото видимо умея и това, ето: "разоръжавам" с красота и сладост, ако се наложи дърпам ушите назад и си отварям максимално очите.

Скок, чакай, топчице, идвам да играем, вече си казах, каквото ме питаха.




LURVIG e първата колекция от прекрасни аксесоари и артикули за ЛЮБОВТА в дома ни, които намираме и купуваме на обичайното място на Околовръстен път 216 и на www.ikea.bg, за да ги подарим на тези, без които не можем.

Любовта, без която не можем: Алфонсо и Джинджър

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.