Следва

Сълзите на Gucci са, точно като всеки грим, средство да се скриеш, да изпъкнеш, да си друг...

The Art of EXCELLAGE

Изкуството да се постига съвършенство.

Face преди 5 години

Както във филмовата продукция, "Изкуството да се скатаваш", така и в процеса на постигането на заветното съвършенство си има някои основни етапи за преминаване, роли за изпълняване и сюжетни линии за следене. За да подкрепим непреходността на идеята за постигане на съвършенство, ни трябват строен план, добри партньори и, разбира се, достойна цел.

via GIPHY

В случая четем изкуство, а разбираме наука - най-иновативната и високотехнологична серия грижа за кожата досега, разказана като процес на сътворение на предмет на изкуството. За главно действащо лице определяме голямата гордост на гамата, патентованата технология "умен полизахарид"; целта е заздравяване на сетивните структури и интензивно подхранване; основната сюжетна линия - реуплътняването, благодарение на технологията REPAIR+; лайтмотивът дегизираме като клетъчната вода, задължителен участник във всички продуктови формули; резултатът разпознаваме във възстановената междуклетъчна комуникация + сияйния и здрав вид на кожата, като защитата от фотостареене е само допълнителен бонус за добре свършена работа... като Оскар или Златен глобус. Продуцент, режисьор и сценарист на мисията "EXCELLAGE: изкуството да се постига съвършенство" е Institut Esthederm, а ние сме само поклонници на идеята за безупречност и посветени във възвръщането на младостта, жизнеността, плътността, нивото на хидратация и сияйния вид на кожата.

Главните герои на своеобразния "урок по съвършенство" са серум, крем и грижа за околоочния контур, използващи френското EXCELLAGE за свързващо звено помежду си. Трите продукта, образуващи най-иновативната и високотехнологична гама в борбата срещу кожното стареене, изпълняват отредените си роли във вече разгърнатия план, без да оставят дори минимална доза съмнение в ефективността си!

More Face