Тотален freestyle в новото Emporio Armani

...с тези думи започна новото ревю на Джорджо Армани. За колекцията Есен/Зима 2019, класикът на италианската мода продължава да твори в посока, вече избрана за предишното мъжко шоу на подмарката Emporio Armani.

Именно, креативният, като вдъхновение и единствено средство за изразяване, избира фрийстайла, позволяващ да твори в различни посоки, стилистики, начини на тълкуване и принципи на съчетаване. Разгледаното в три части множество е сътворено на базата на спортния прочит от EA7, класическото, италианско поведение от Giorgio Armani и изискаността, наподобяваща лек кутюр от Armani Prive.

За първата част – ежедневието, Джорджо изгражда еклектични силуети от фемино модни елементи, разгледани в полето на бежови, оранжеви, бели и сиви нюанси на жакард, коприна, кадифе и тафра, допълнени с противоположни якета, палта и аксесоари със спортен дух. Следвайки лейъринг подхода, както в първата, така и във втората част от колекцията се набляга на същия принцип. За преходната от ден в нощ, втора част, Армани разглежда жената в характерна за него класическа посока, обединяваща изискани тъкани, майстроски тейлъринг и строга форма, аранжирани предимно в дълбоки сиви, сини и черни тонове, отново обогатени със спортни моменти.

Като за финал, вечерното предложение на марката Emporio Armani, плавно преминава от черни в кърваво червени и огън оранжеви, доминантни визии. Освен деликатността на формата и единствената за него сръчност да скулптурира по такъв начин, вечерните ансамбли, характерно са обогатени с безкрайно множество ръчна мъниста, камъни, пера, много блясък и силна доза Армани класика.

Фрийстайл, елегантно-спортната колекция на Emporio Armani, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia