Следва

We love... Topshop bag

Pixiеmarket или нека пазаруването започне сега

Пазаруването в интернет! Бога ми, правете го хора, защотото вярвайте ми то има какво да даде, особено откъм...

Шопинг преди 14 години

Пазаруването в интернет! Бога ми, прави го, защотото вярвай ми то има какво да даде, особено откъм мода! Че то е лесно, че е бързо, че е разнообразно, всички знаем. Че се олицетворява на първо място с ebay.com, ни е до болка познато. Че то е бляскаво, но ти сваля кожата в luisaviaroma.com, докато в laredute.fr се опитват да те изкушат с евтини, но до дъното на конците си скучни дрехи, това също е известно на теб, космополитният, модерен и независим читател на viewsofia.com, който, обзалагам се, вече се е простил с фобията „Ааа, не си давам номера на картата, някой да ми източи милите парички!”.

За теб – pixiemarket.com, хем не ти пресушава джоба, хем ставаш горд собственик на артикул-трепач. Обзалагам се, че това вече е нещо ново, а?

Три думи – „млади, интересни дизайнери”. В това е очарованието на сайта. Вярно няма сляпо спазване на тенденции, нито известни лога, но има много от онази свежа, новаторска креативност на младите творци. Няма цели колекции, а има подбор от най-добрите неща от малки марки от цял свят.



Стиловете се преплитат между авангрд, гръндж, tomboy, равни обувки в стил 20-те и какво ли още не, за да може всеки да разгледа и да намери себе си в някоя дреха, както казва една приятелка: „Дрехата да му проговори.” А там дрехите говорят, направо бърборят, защото дори да си купиш само едно асиметрично елече, едни colour block сандали или ръчно изработена гривна от пера, те изцяло ще преобразят тоалета ти, защото всяко нещо е интерено и носи свой характер. А и да не забравяме, че пазарувайки от pixiemarket.com подкрепяш изкуството на младите дизайнери, та си своеобразен меценат.

Лейбълите изобилстват тук. Има множество дизайнери, които можеш да си избереш от падащото меню вляво. Но тъй като те не са особено известни, предлагам ти да разгледаш всичко, става бързо и си заслужава. Можеш да избираш също и дрехите по категории, препоръчвам ти да обърнеш внимание на роклите, качествени материали – кожа, шифон, сатен, а и всяка с уникален, грабващ дизайн. Тук е мястото да намериш задължителната мини рокля за сезона.



Цените варират от 20 до 600 долара за кожените якета. Например един гащеризон с цветен принт струва 134$. Съвсем приемливо, като се има предвид, че в лъскавите бутици в София за него или за нещо почти толкова закачливо и шик ще ти отрежат главата, а в останалите магазини изобщо няма да го намериш.

Що се отнася до доставката, pixiemarket.com не игнорира България от световната online store сцена и затова го обичам още повече. Цената на доставката се определя в зависимост от цената, дестинацията и теглото на доставката, а при покупки над 150$ ти я доставят за тяхна сметка. Освен това, можеш да се сдобиете с gift certificate, след покупката си, който да използваш за себе си или да подариш. Периодично се допълва и графата SALE, където артикулите са също толкова интересни, но с намалени цени, което прави устояването на изкушението да си купиш нещо готино и евтино почти невъзможно. Знаеш как е!

Доста често под някои от най-яките модели се появява черното нещастно „sold out”, по разбираеми причини. Pixiemarket.com не продава промишлени количества, кой би искал да си купи едни от 50000-те чифта сини боти със скрита платформа, но ако са 50? И тук доброто старо «който превари, той натовари».

Готови? Старт!

More Шопинг