Следва

Dettagli di Moda di Milano 2019 vol.2: Валентина Мелпиняно & il suo vestito azzuro

The Price Is Right: А ти печелиш ли от Мoschino на Джеръми?

They’re teasing the prizes…

Runway преди 5 години

Подигравка с паричните, ала лотарийни, наградите от едно време е първоначалната идея стояща зад новата колекция на Moschino.

Добре запознати сме с факта, че Джеръми Скот има различно от другите, по-странно за едни, гениално за други, въображение, превърнало се в емблема на една съвсем авторска стилистика. За Есен/Зима 2019, креативният на италианската марка, боготворяща кича, намира вдъхновението си в най-старото телевизионно шоу  с награди -The Price Is Right.

Комплект за спалня, билярдна маса, нова пералня и сушилня и автомобил... са само част от наградите, последователно интерпретирани в моден смисъл. Разходените, по аранжиран в стила на телевизионно студио сет, визии са ориентирани към характерната 60-тарска стилистика, ъпгрейдната с доза провокация, изразена чрез съблазнителни изрезки върху голяма част от дрехите.

Сходно с темата, и обичайно за марката, предложението е разгледано в изкрящо разнообразие от графични брокатени принтове, лога, десени с пари, както и различни опаковъчни дизайни от хранителни продукти.

В стила на самата игра, Джеръми закачливо разглежда модата, представяйки разнообразие от аксесоари, интерпретиращи паста за зъби, сешоар, храна, препарати за пране, машина за пари... Цялостното усещане за изкуствен лукс е перфектно допълнено от обемните перуки и множеството бродерия, камъни, мъниста, злато и декоративност от блестящи бижута.

The Price Is Right колекцията на Moschino, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.