Следва

Така гримирани, "очите" на Dior ни връщат в 60-те с едно докосване до носталгичния rock punk

Зендая е новата Джулия Робъртс

the new one...

Celebrity beauty преди 5 години

Не, не си мислете, че ще правят римейк на "Хубава жена", въпреки че 22-годишната Зендая вече неведнъж показа актьорски умения за големия екран.

Говорим за това кой как избра да се рекламира и решението на певицата да стане новия, а и най-млад в историята, глобален посланик на козметичния гигант Lancôme.

"За мен ще бъде голяма чест да представлявам марка като Lancôme, присъединявайки се към тази невероятна галактика от иконични дами", написа развълнуваната Зендая в социалните мрежи, публикувайки кадър от чувствена фотосесия.

"Влиянието на Зендая в киното, музиката и модата е безспорно, именно заради това очакваме с нетърпение работата си с нея. Тя ще донесе младежки подход красотата, което идеално допълва визията и творчеството на Lancôme", каза пък от своя страна генералният директор на бюти марката Франсоа Леман.

С подписването на този договор младата изпълнителка се нарежда до имена като Джулия Робъртс, Кейт Уинслед, Изабела Роселини, Пенелопе Круз, Лупита Нионго и Лили Колинс, които си сътрудничат с френската иконична марка за козметика с години.

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 2 месеца

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.